STYLE & GO

De eigentijdse cocktailjurken van deze collectie zijn zowel stoer als elegant. De gedrapeerde soepele stof vloeit soepel om het lichaam, en legt precies het accent waar gewenst! Ze zijn zowel geschikt voor een eigenwijze bruid of voor de gasten van een feest. Daarnaast komt u in deze cocktailjurken ook stijlvol voor de dag bij een representatieve gelegenheid, zoals de feestelijke opening van een nieuwe zaak.

ONTWERP VISIE EN TECHNIEK

Met deze collectie cocktailjurken biedt L’Ago B een totaal concept, waarbij het woord ‘Style’ staat voor de vele mogelijkheden om de eigen look in te richten. U kunt bij deze collectie verschillende modellen passen, en vervolgens de favoriete kleur satijnen stof kiezen. De styling met stola, haardecoratie, bijpassende schoenen en handtasje maakt de look helemaal af. Het woord ‘Go’ refereert aan de tijd waarbinnen de jurk en de accessoires gemaakt kunnen worden, dit kan zelfs binnen 2 weken! Ook de prijs maakt dat dit semi-customized concept voor vele gelegenheden, en het hele jaar door, een eyeopener voor u zal zijn!

HET ONTWERP PROCES

Van ontwerp tot creatie in 4 sessies. Gemiddeld duurt een sessie 1.5 tot 2 uur.

1E SESSIE: ORIËNTATIE

Tijdens de oriëntatie bespreken we de gelegenheid en de wensen, passen we een aantal modellen, kiezen we de perfecte kleur, en bepalen we de styling. Zo wordt uw look nog persoonlijker. In onze winkel vind u een groot assortiment aan accessoires uit verschillende stijlen.

2E SESSIE: ONTWERP

Bij de tweede sessie is de jurk gemaakt, inclusief bijbehorende accessoires zoals op kleur geverfde schoenen en een stola van crepe de georgette. Mochten er nog kleine aanpassingen nodig zijn, dan is hiervoor nog een extra afspraak gewenst.

Style & Go Sfeer (2)

3E SESSIE: IN DE STOF

Nu is uw ontwerp in uw favoriete stof vervaardigd, echter nog met grote steek gestikt. Zo kunnen er nog aanpassingen worden doorgevoerd, zonder de delicate zijden stof te beschadigen. Dit is de sessie waar het complete plaatje zichtbaar wordt. De jurk is bijna af, op een paar kleine handelingen na. Vaak kan de jurk na een paar dagen opgehaald worden.

 

PRIJSINDICATIE

De prijzen in deze collectie liggen gemiddeld tussen €600,- en €2500,-.

PRIJSINDICATIE

De prijzen in deze collectie liggen tussen €400,- en €950,-. De prijs van een jurk vervaardigd in de kwalitatieve basis satijn van de collectie is gemiddeld €650,-, in zijde is deze jurk gemiddeld €950,-.