BRUIDSDESIGN

Deze couture bruidsjurken zijn ideaal voor de moderne bruid, die van internationaal design houdt, wereldwijs is en graag een stijl-statement maakt. Stelt u zich eens voor, trouwen in het Icehotel in Finland in een couture jurk uit deze collectie, wat een plaatje!

ONTWERP VISIE EN TECHNIEK

Met deze collectie biedt L’Ago B eigentijdse en eigenwijze bruidsjurken, een verfrissend alternatief op de traditionele norm. De design silhouetten in de jurken zijn allen ontstaan door de verborgen technische hoogstandjes, zoals de cirkelvormige hoepelkraag. Deze geometrische vorm omlijst het gezicht als een schilderij. En omdat de trouwjurk in eigen atelier in Breda wordt gemaakt is deze gegarandeerd uniek!

HET ONTWERP PROCES

Het modeontwerp wordt gecreëerd in 4 afspraken/sessies, elke sessie duurt gemiddeld 1.5 tot 2 uur.

1E SESSIE: ORIËNTATIE

Samen kiezen we in onze sfeervolle uit een ruime keuze aan exclusieve stoffen. Dan wordt het ontwerp bepaald, waarna de maten zorgvuldig worden opgemeten. Aan de hand hiervan worden de patronen met de hand getekend voor uw unieke ontwerp.

2E SESSIE: ONTWERP

Voor deze sessie wordt een proefmodel van eenvoudige stof gemaakt van de patronen. Zo wordt gecontroleerd of het model en de pasvorm naar wens is, voordat de japon in echte stof wordt gemaakt. Ook deze afspraak duurt gemiddeld 1.5 uur.

3E SESSIE: IN DE PAS

Nu is uw ontwerp in uw favoriete stof vervaardigd, echter nog met grote steek gestikt. Zo kunnen er nog aanpassingen worden doorgevoerd, zonder de delicate zijden stof te beschadigen.

4E SESSIE: KLAAR

Dit is de sessie waar het complete plaatje zichtbaar wordt. De jurk is af, met eventueel een bijpassende organza stola, op maat gemaakte sieraden en handgeverfde schoenen in exact dezelfde kleur. Uw unieke en persoonlijke look is zo compleet!

PRIJSINDICATIE

Deze ontwerpen zijn mogelijk vanaf €3500,-. De prijs wordt mede bepaald door de stofkeuze en de complexiteit van het ontwerp. Graag bespreken we samen met u de ideale keuzes.

PRIJSINDICATIE

Deze ontwerpen zijn mogelijk vanaf €3500,-. De prijs wordt mede bepaald door de stofkeuze en de complexiteit van het ontwerp. Graag bespreken we samen met u de ideale keuzes.