COUTURE

Zoekt u een couture jurk, of een mooie jurk voor een feest? We ontwerpen in opdracht, precies naar uw wensen. Dit kan een artistieke jurk zijn met een extravagante hoge kraag, of een stijlvol rustig ontwerp, vervaardigd in een prachtige chargeant geweven zijde. L’Ago B werkt in deze lijn met exclusieve zijdes, zoals taftzijde, wilde zijde, organza en soepele mousseline.

ONTWERP VISIE EN TECHNIEK

Het ontwerp voor de jurk ontstaat spelenderwijs door middel van de moulage techniek. Met deze methode wordt de favoriete stof vakkundig om het lichaam gedrapeerd. Zo ervaart u ‘aan den lijve’ waar u zich mooi en prettig bij voelt, en creëren we de ideale accenten voor uw figuur. Verder is er met deze techniek veel ruimte voor nieuwe en creatieve ideeën, en wordt de jurk heel persoonlijk. Je kunt zelf met ideeën komen, of blanco binnenkomen en u laten verrassen, de ideale jurk ontstaat vanzelf. En omdat de jurk geheel in eigen atelier in Breda wordt gemaakt is deze gegarandeerd uniek!

BRUIDS- & MODEONTWERPEN

Zoekt u een unieke modecreatie, voor uw huwelijk of voor een ander bijzonder feest? We ontwerpen in opdracht, precies naar uw wensen. Dit kan een artistiek ontwerp zijn met een extravagante hoge kraag, of een stijlvol rustig ontwerp, vervaardigd in een prachtige chargeant geweven zijde. We werken in deze lijn met exclusieve zijdes, zoals taftzijde, wilde zijde, organza en soepele mousseline. Met deze mooie stoffen zult u op uw feest gegarandeerd stralen in een tijdloos chique ontwerp.

ONTWERP VISIE EN TECHNIEK

Het ontwerp ontstaat spelenderwijs door middel van de moulage techniek. Met deze methode wordt de favoriete stof vakkundig om het lichaam gedrapeerd. Zo ervaart u ‘aan den lijve’ waar u zich mooi en prettig bij voelt, en creëren we de ideale accenten voor uw figuur. Verder is er met deze techniek veel ruimte voor nieuwe en creatieve ideeën, en wordt de japon heel persoonlijk. U kunt zelf met ideeën komen, of blanco binnenkomen en u laten verrassen, de ideale jurk ontstaat vanzelf.

HET ONTWERP PROCES

Het modeontwerp wordt gecreëerd in 4 afspraken/sessies, elke sessie duurt gemiddeld 1.5 tot 2 uur.

1E SESSIE: ORIËNTATIE

Voor deze sessie wordt een proefmodel van eenvoudige stof gemaakt van de patronen. Zo wordt gecontroleerd of het model en de pasvorm naar wens is, voordat de japon in echte stof wordt gemaakt. Ook deze afspraak duurt gemiddeld 1.5 uur.

 

2E SESSIE: PROEFMODEL

Voor deze sessie hebben we een proefmodel van eenvoudige stof gemaakt van de patronen. Zo kunnen we controleren of het model en de pasvorm naar wens zijn, voordat we de jurk in echte stof maken. Ook deze afspraak duurt gemiddeld 1.5 uur.

3E SESSIE: IN DE PAS

Nu is uw ontwerp in uw favoriete stof vervaardigd, echter nog met grote steek gestikt. Zo kunnen er nog aanpassingen worden doorgevoerd, zonder de delicate zijden stof te beschadigen.

4E SESSIE: KLAAR

Dit is de sessie waar het complete plaatje zichtbaar wordt. De jurk is af, met eventueel een bijpassende organza stola, op maat gemaakte sieraden en handgeverfde schoenen in exact dezelfde kleur. Uw unieke en persoonlijke look is zo compleet!

PRIJSINDICATIE

Een ontwerp in deze lijn is mogelijk vanaf €1950,- en wordt mede bepaald door de keuze van de stof en van het ontwerp. Een taftzijde is bijvoorbeeld exclusiever dan wilde zijde, en sommige ontwerpen arbeidsintensiever dan andere. Graag denken we met u mee voor de ideale keuzes.

PRIJSINDICATIE

Een ontwerp in deze lijn is mogelijk vanaf€1950,- en wordt mede bepaald door de keuze van de stof en van het ontwerp. Een taftzijde is bijvoorbeeld exclusiever dan wilde zijde, en sommige ontwerpen arbeidsintensiever dan andere. Graag denken we met u mee voor de ideale keuzes.