GEKLEURDE BRUIDSONTWERPEN

Met een modeontwerp van L’Ago B schittert u niet alleen op een feestje, maar ook als indrukwekkende bruid! Samen kiezen we uit een betoverende collectie aan de prachtigste exclusieve stoffen, van dupion zijde met chargeant effect tot soepele en sensuele zijden satijn.

ONTWERP VISIE EN TECHNIEK

De bruidsontwerpen komen op dezelfde manier tot stand als de modeontwerpen. We kiezen samen de mooiste kleur en stof voor jou, en draperen deze vakkundig om uw figuur. Zo zien we wat het mooiste silhouette geeft, wat bij u past. En het leuke aan deze manier van werken is dat het ruimte geeft voor creativiteit, vaak ontstaat er een bijzondere vorm tijdens het draperen wat tot een origineel ontwerp leidt. U zult verrast zijn, na 1.5 uur creatief feest hebt u het idee dat u de jurk al aan hebt!

  2007 Modeshow Raamsdonksveer

HET ONTWERP PROCES

Van ontwerp tot creatie in 4 sessies. Gemiddeld duurt een sessie 1.5 tot 2 uur.

Bruids- en Modeontwerpen (6)

1E SESSIE: ORIËNTATIE

Samen kiezen we in onze sfeervolle winkel uit een ruime keuze aan exclusieve stoffen. Dan wordt het ontwerp bepaald, waarna de maten zorgvuldig worden opgemeten. Aan de hand hiervan worden de patronen met de hand getekend voor uw unieke ontwerp.

Bruids- en Modeontwerpen (7)

2E SESSIE: PROEFMODEL

Voor deze sessie wordt een proefmodel van eenvoudige stof gemaakt van de patronen. Zo wordt gecontroleerd of het model en de pasvorm naar wens is, voordat de japon in echte stof wordt gemaakt. Ook deze afspraak duurt gemiddeld 1.5 uur.

Bruids- en Modeontwerpen (8)

3E SESSIE: IN DE STOF

Nu is uw ontwerp in uw favoriete stof vervaardigd, echter nog met grote steek gestikt. Zo kunnen er nog aanpassingen worden doorgevoerd, zonder de delicate zijden stof te beschadigen.

SONY DSC

4E SESSIE: KLAAR

Dit is de sessie waar het complete plaatje zichtbaar wordt. De jurk is af, met eventueel een bijpassende organza stola, op maat gemaakte sieraden en handgeverfde schoenen in exact dezelfde kleur. Uw unieke en persoonlijke look is zo compleet!

PRIJSINDICATIE

De prijzen van bruidsontwerpen in kleur liggen gemiddeld tussen €2000,- en €2800,-. Dit is afhankelijk van het model, de stofkeuze, de hoeveelheid stof, en of er een variatie op een basis model wordt gekozen.

PRIJSINDICATIE

De prijzen van de collectie The Love Celebration liggen gemiddeld tussen €1500,- en €2800,-. Dit is afhankelijk van het model, de stofkeuze, de hoeveelheid stof, en of er een variatie op een basis model wordt gekozen.