AVANT GARDE

De AVANT GARDE lijn van L’Ago B is artistiek en grafisch door de krachtige lijnen en het grafische patchwork. Met een handgemaakte jurk uit deze lijn zet u een echte statement, en bent u gegarandeerd op elk feest het middelpunt van de aandacht!

ONTWERP VISIE EN TECHNIEK

De ontwerp techniek hierbij is hetzelfde als bij de Bruids- & Modeontwerpen. Nu speelt wellicht ook het thema een grote rol, zo kan een kunstenares voor de feestelijke opening van een expositie een jurk laten maken met haar favoriete kleuren, of wordt de kleur van de huisstijl verwerkt in de jurk van de directrice. En omdat de jurk geheel in eigen atelier in Breda wordt gemaakt is die gegarandeerd uniek!

Avantgarde (1)

HET ONTWERP PROCES

Het modeontwerp wordt gecreëerd in 4 afspraken/sessies, elke sessie duurt gemiddeld 1.5 tot 2 uur.

1E SESSIE: ORIËNTATIE

Samen kiezen we in onze sfeervolle winkel uit een ruime keuze aan exclusieve stoffen. Dan wordt het ontwerp bepaald, waarna de maten zorgvuldig worden opgemeten. Aan de hand hiervan worden de patronen met de hand getekend voor uw unieke ontwerp.

2E SESSIE: PROEFMODEL

Voor deze sessie wordt een proefmodel van eenvoudige stof gemaakt van de patronen. Zo wordt gecontroleerd of het model en de pasvorm naar wens is, voordat de japon in echte stof wordt gemaakt. Ook deze afspraak duurt gemiddeld 1.5 uur.

3E SESSIE: IN DE PAS

Nu is uw ontwerp in uw favoriete stof vervaardigd, echter nog met grote steek gestikt. Zo kunnen er nog aanpassingen worden doorgevoerd, zonder de delicate zijden stof te beschadigen.

4E SESSIE: KLAAR

Dit is de sessie waar het complete plaatje zichtbaar wordt. De jurk is af, met eventueel een bijpassende organza stola, op maat gemaakte sieraden en handgeverfde schoenen in exact dezelfde kleur. Uw unieke en persoonlijke look is zo compleet!

PRIJSINDICATIE

Een ontwerp in deze lijn is mogelijk vanaf €3000,- en wordt mede bepaald door de keuze van de stof en van het ontwerp. Taftzijde is bijvoorbeeld exclusiever dan wilde zijde, en sommige ontwerpen zijn arbeidsintensiever dan andere. Graag denken we met u mee voor de ideale keuzes.

PRIJSINDICATIE

Een ontwerp in deze lijn is mogelijk vanaf€1950,- en wordt mede bepaald door de keuze van de stof en van het ontwerp. Een taftzijde is bijvoorbeeld exclusiever dan wilde zijde, en sommige ontwerpen arbeidsintensiever dan andere. Graag denken we met u mee voor de ideale keuzes.

Avantgarde (3)