Tassen

Stoer en robuust, of elegant voor een feestje, in onze collectie tassen vind u zeker de juiste match! De tassen van Nederlandse ontwerpsters zijn opvallend door de hoge kwaliteit van het leer, het speelse kleurgebruik en de kracht van eenvoud, zoals de design tas van Sanne Gils hier rechts en de prachtige tassen van internationaal bekende ontwerpster Hester van Eeghen.

Het zijn ook bij uitstek slimme ontwerpen. Zo kunt u bij de tassen van Miriam van den Dungen variëren met de accessoires, door bijvoorbeeld de hengsels te wisselen.

Tassen (9)

Tassen

Stoer en robuust, of elegant voor een feestje, in onze collectie tassen vind u zeker de juiste match! De tassen van Nederlandse ontwerpsters zijn opvallend door de hoge kwaliteit van het leer, het speelse kleurgebruik en de kracht van eenvoud.

Het zijn ook bij uitstek slimme ontwerpen. Zo is er bij de tassen van Miriam van den Dungen de mogelijkheid om te variëren met de accessoires, door bijvoorbeeld de hengsels te wisselen. Ook heeft L’Ago B een prachtige collectie tassen van internationaal bekende ontwerpster Hester van Eeghen.

Schoenen  (4)

Schoenen

Een must-have voor de zomer zijn de schoenen van MK Switchit, een trendy concept met waarbij eerst een basis schoen wordt gekozen, en vervolgens de kleur linten. Met meerdere linten heb je zo één paar schoenen die bij elke outfit passen.

Daarnaast werken we met Elsa Coloured Shoes, een concept waarbij schoenen geverfd kunnen worden in elke gewenste kleur. Hiermee heeft u gegarandeerd de juiste schoenen bij elke (feestelijke) outfit.

Sieraden

Als platform voor Nederlandse kunstenaars biedt L’Ago B de meest uiteenlopende sieraden.

De ketting hiernaast is een prachtige kristallen halsketting van Shine a Light, maar u vind bij L’Ago B ook stoere rubberen kettingen van Theo Neerhof,  verzilverde en artistieke sieraden van Parsifal, en kettingen van inheemse materialen van Toguna.

Het aanbod is te groot en divers om op te noemen, we adviseren u dan ook graag in de winkel met uw persoonlijke styling.

Sieraden

Als platform voor Nederlandse kunstenaars vind je bij ons de meest uiteenlopende sieraden.

Zo maakt Shine a Light halskettingen met halfedelstenen, gebruikt Theo Neerhof rubber en fietsband voor zijn stoere accessoires, creëert Parsifal verzilverde en artistieke sieraden voor een mooi prijsje, en maakt Toguna kettingen van inheemse materialen.

Het aanbod is te groot om op te noemen, we adviseren je in de winkel graag met je persoonlijke styling.

Hoeden

Bent u uitgenodigd op een feest en zoekt u een grote elegante hoed, of juist liever een speelse maar ingetogen haardecoratie? L’Ago B heeft zowel in de winter als zomer een mooi assortiment aan hoeden, van klassiek tot modern.

Zo zijn de hoeden van Myra Designhoeden strak, maar toch luchtig en vrouwelijk, zoals haar designhoed op de foto. Verder hebben we een aantal stijlvolle hoeden van Joke van Amerongen, zij ontwerpt klassieke hoeden met een creatieve en speelse touch.

Verder verkopen we ook hoedjes voor de casual styling, zoals de ‘six-in-one’ hoedjes van Myra Designhoeden. Deze zijn zowel als zomer- en als wintervariant verkrijgbaar in verschillende materialen en kleuren. In het winterseizoen zijn ook de vilten hoedjes van Zsofia Marx weer erg leuk, hiermee kunt u ook in de winter stijlvol flaneren!

Hoeden

Houdt je van grote elegante hoeden, of draag je liever een speelse haardecoratie? Joke van Amerongen ontwerpt klassieke hoeden, met een creatieve touch.

De hoeden van Myra Designhoeden zijn strak, maar toch luchtig en nonchalant. De six-in-one ontwerpen van haar hand zijn speelse stoffen ontwerpen die ook erg leuk zijn voor je casual styling.

In het winterseizoen zijn de vilten hoedjes van Zsofia Marx weer erg leuk, hiermee kun je ook in de winter stijlvol flaneren!

Sjaals

Ook voor mooie handgemaakte sjaals kunt u bij ons terecht. De chiffon zijden sjaals van Carla van Iersel zijn echte kunstwerken door de decoratie van verfijnde vilt patronen. Ook maakt ze prachtige grote kragen van schaapsvacht voor de winter.

Verder verkoopt L’Ago B ook sjaals van wilde zijde of wol in diverse kleuren. En zoekt u een sjaal in een specifieke kleur? We kunnen het ook voor u maken of een speciale opdracht bij onze textiel kunstenaressen uitzetten.

Sjaals

Ook voor mooie handgemaakte sjaals kun je bij ons terecht. De chiffon zijden sjaals van Carla van Iersel zijn echte kunstwerken door de decoratie van verfijnde vilt patronen. Ook maakt ze toffe grote kragen van schaapsvacht voor de winter.

Verder verkopen we ook sjaals van wilde zijde of wol in diverse kleuren. En zoekt u een sjaal in een specifieke kleur? We kunnen het ook voor je maken of een speciale opdracht bij onze textiel kunstenaressen uitzetten.

Handwerk

Je kunt het zo gek niet bedenken, of we kunnen het (laten) maken. Denk bijvoorbeeld aan zijden stropdassen, pochettes, haardecoraties, broches van organza of een enveloptasje in elke gewenste kleur. Ook kunnen we een opdracht uitzetten bij een van onze kunstenaars, dus laat je fantasie de vrije loop!

Handwerk

Je kunt het zo gek niet bedenken, of we kunnen het (laten) maken. Denk bijvoorbeeld aan zijden stropdassen, pochettes, haardecoraties, broches van organza of een enveloptasje in elke gewenste kleur. Ook kunnen we een opdracht uitzetten bij een van onze kunstenaars, dus laat je fantasie de vrije loop!